Halep’te 2 aylık bebek enkazdan sağ çıkarıldı

Suriye’de hükumet güçleri ile muhalifler arasındaki en şiddetli çatışmalara sahne olan Halep şehrinde, iki aylık bir bebek enkazdan sağ çıkarıldı. Kurtarma görevlilerinin internette paylaştığı videoda, bebeğin enkazdan çıkarılma...

Google Haberlere Abone ol
Halep’te 2 aylık bebek enkazdan sağ çıkarıldı

Suriye’de hükumet güçleri ile muhalifler arasındaki en şiddetli çatışmalara sahne olan Halep şehrinde, iki aylık bir bebek enkazdan sağ çıkarıldı.

Kurtarma görevlilerinin internette paylaştığı videoda, bebeğin enkazdan çıkarılma görüntüleri yer alıyor. Görüntülerde enkaz yığını arasından çıkan bebeğin küçük başını gören bir kurtarma görevlisi “Bu bir mucize!” diye bağırıyor.

Zor şartlar altında, 16 saatlik bir çalışmanın ardından tüm vücudu tozla kaplanmış olan ve kız olduğu belirtilen bebek ve annesi enkaz altından kurtarıldı.

Rejim güçlerinin yoğun hava saldırısı düzenlediği kentte her gün yüzlerce kişi hayatını kaybediyor. Muhalifler ise kentin batı kesimini elinde tutan hükumet güçlerine havan topu atarak karşılık veriyor.

Bebek ve annesinin, kendilerini “Halep sivil savunma” diye adlandıran bir arama kurtarma ekibi tarafından kurtarıldığı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar