Genç Kız Yıllardır Mücadele Ettiği Hastalıktan Yulaf Sayesinde Kurtuldu

25 yaşında olan ve son 10 yılını egzama ile mücadele etmekle geçiren genç kızı bu beladan kurtaran şey herkesi şaşırttı. Çünkü kız bu hastalıktan yulaf sayesinde kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Genç Kız Yıllardır Mücadele Ettiği Hastalıktan Yulaf Sayesinde Kurtuldu

Amy Louise James 25 yaşında ve son 10 yılı egzama ile savaş etmekle geçti. Ancak onu egzamadan kurtaran şey ise herkesi şaşırttı, yulaf. 15 yaşında egzamaya yakalanan genç kızın rahatsızlığı o kadar ilerlemişti ki insanlardan 'mide bulandırıcı' bulunduğu için özür arzulamak mecburiyetinde kalıyordu.

YILLARCA YARALARINI SAKLADI

Devamlı şekilde kaşıntısı bulunan genç kız lise yılları boyunca atkı ve uzun kollu giysilerle vücudundaki yaraları sakladı. Daha sonra üniversitede hastalığın semptomları ilerleyince devamlı kaşınmaya başlayan, James'in vücudundan parçalar dökülmeye başladı. Sürekli derisi kanadığı ve apse aktığı için her gün çarşaflarını değiştiren 25 yaşındaki genç kızın rahatsızlığı ise meşhur marketler zincirinden 1.99 İngiliz Sterlin'ine (yaklaşık 7,5 Türk Lirası) aldığı yulafı sürmesiyle düzeldi.

Kendisi bu bir hale inanamasa da İngiliz Cilt Derneği, yulafın nemlendirici olduğunu ve antioksidan etkisi yardımı ile de ten üstünde apse durdurucu bi etkisi olduğunu belirtiyor.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar