Genç Kız Kavak Ağacıyla İlişki Yaşıyor

Emma McCabe isimli kız, birlikte olduğu erkeklerde mutluluğu yakalayamayınca Tim adını verdiği bir kavak ağacıyla ilişki yaşadığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Genç Kız Kavak Ağacıyla İlişki Yaşıyor

İddiaya göre; 31 yaşındaki Emma, yaşadığı bir paradigma muvaffakiyetsiz ilişkiden sonra, aradığı aşkı Tim adını verdiği bir ağaçta buldu. Sosyal medyada paylaşılan bir mecmua kupüründeki hikayesi dünya genelinde yankı bulan Emma'nın hikayesinin gerçek olup bulunmadığı bilinmiyor. Hatta adının dahi asılsız olma ihtimali yüksek. Ancak öyküsünün alaka cazibeli bulunduğu kesin.

'EN İYİ CİNSEL DENEYİMİM TİM'LE OLDU'

Hayatındaki maksimum cinsel ilişkiyi Tim'le yaşadığını belirten Emma, çevresinden ati tepkilere rağmen, aşık bulunduğu kavak ağacıyla evlenmeye kararlı.'Aile içinde, yalın bir merasim düşünüyorum. İnsanlar beni yargılayabilir fakat hiç bir bey beni Tim kadar mesut etmedi' diyen Emma, Tim'i haftada dört defa gördüğünü belirtiyor ve ekliyor:

'Diğer ağaçlara da bakıyorum fakat dokunmuyorum. Tim'i aldatmam.'Emma'nın davranışları, bir insanın ağaçlara cinsel alaka duymasına sebep bulunan dendrofili sorununa işaret ediyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar