Gangam Style, geri dönüş için hazırlık yapıyor

Gangnam Style şarkısı ile dünyaca üne kavuşan Güney Koreli rapçi PSY, yeni bir albüm hazırlıyor.Gangnam Style şarkısı ile hemen hemen her ülkedeki müzik listelerinde birinci sıraya oturan PSY, yaklaşık 1 senedir süren sessizliğini bozmayı...

Google Haberlere Abone ol
Gangam Style, geri dönüş için hazırlık yapıyor

Gangnam Style şarkısı ile dünyaca üne kavuşan Güney Koreli rapçi PSY, yeni bir albüm hazırlıyor.

Gangnam Style şarkısı ile hemen hemen her ülkedeki müzik listelerinde birinci sıraya oturan PSY, yaklaşık 1 senedir süren sessizliğini bozmayı düşünüyor. ABD’de yayınlanan talk show programı Jimmy Kimmel Live’e ünlü rapçi Snoop Dogg ile beraber katılan PSY'nin, Amerikalı müzisyen ile ortak bir klip çektiği bildirildi.

Güney Koreli ünlü rapçinin çalıştığı prodüksiyon şirketinin CEO’su Yang Hyun-seok da bu mihvalde açıklamalarda bulundu. “PSY yeni albümünde, ismini dahi duyduğunuz hemen tanıyacağınız bir müzisyen ile beraber.” diye konuşan Yang, hazırlanmış başka projelerin olduğunu, bu yüzde toplu bir albüm mü yoksa single mı çıkaracakları yönünde karar veremediklerini söyledi.

Güney Koreli dünya starı PSY, yaklaşık 1 yıldır müzik faaliyetlerine ara vermiş, sesisziliğini koruyordu. Geçen sene basına verdiği demeçte son çıkardığı “Gentlemen” ile kendi kendine hayal kırıklığına uğradığını ifade eden PSY, “Bu şarkı tam olarak bir PSY parçası olmadı. O yüzden yeniden çalışmalara başlayıp, bana benzer yeni bir şarkı yapacağım.” diye konuşmuştu.

2012 yılı yaz ayında çıkardığı “Gangnam Style” şarkısı Yuotube’da tıklanma rekorları kırmıştı. 3 aylık kısa bir sürede 100 milyon izleme sayısına ulaşmış ve bir çok tıklanma rekoruna imza atmıştı. “Gangnam Style”den hemen hemen bir yıl sonra “Gentlemen” şarkısı ile sahnelere dönen Güney Koreli rapçi, tüm dünya medyasının dikkatlerini üzerine çekmişti. Halihazırda “Gentlemen” şarkısının Youtube’da tıklanma sayısı 700 milyona yaklaşıkrken, “Gangnam Style”ın yakın zamanda 2 milyarı geçmesi bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar