Eski Türkiye'yi hortlatmak istiyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreninde Trabzon'da konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Eski Türkiye'yi hortlatmak istiyorlar
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreninde Trabzon'da konuştu.

HDP Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş'ı hedef alan Cumhurbaşkanı, "dinle alakası olmayanların diyanetle işi olur mu?Diyanet İşleri makamına daha lüks araba yakışır. Diyanet'e saldırıda bulunanların altında daha lüks arabalar var, ama bunlar kafayı buraya takmış,diyanet işleri başkanımıza laf uzattırmayacağız" dedi.

Bu seçimin yeni Türkiye'yi inşa etmek isteyenlerle, eski Türkiye'yi hortlatmak isteyenler arasında bir seçim olduğunu belirten Erdoğan şöyle konuştu;

"Bu seçim yeni Türkiye'yi inşa etmek isteyenlerle, eski Türkiye'yi hortlatmak isteyenlerin seçimine dönüştü. Kızlarım başlarını açmadıkları için bu ülkede üniversiteye gidemedi. Yurt dışında okudular.Benim evlatlarım tabiki iş yapacak! Bu ülkenin vatandaşı değil mi? Yeter ki devletle iş yapmasın;ben buna bakarım."
MGK'dan paralel yapı kararı

Paralel yapıyla ilgili de konuşan Erdoğan, Fethullah Gülen'i kastederek,"Niye Pensilvanya'da duruyorsun gelsene. Bak hepsi buradan kaçmaya başladılar. Niye kaçıyorsunuz ya? Sınav sorularını çalıyor bu "Paralel Yapı". Evlatlarımızın hayatlarını gasp ettiler.Ülkemizde ne kadar darbeci, cuntacı, bölücü varsa miletin tarihini inancını hedef aldı. Bu ülkede 5 koyunu güdemeyenler şimdi kalkmış hayali rakamlar konuşuyorlar. Bunlar bu işi yürütemez. Bu milleti ezanından, kitabından, kutsallarından ayırmadan amaçlarına ulaşamayacaklarını biliyorlar, Onun için yapmak için değil yıkmak için yapıyorlar. Nerede kubbeler yükseliyorsa, nerede minareler yükseliyorsa bunlar rahatsız oluyorlar." dedi.

Yorumlar