Erdoğan’ın Viyana programı başladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) tarafından Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen 10. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.Program için kiralanan buz pateni pistinin içinde ve dışında...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan’ın Viyana programı başladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) tarafından Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen 10. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Program için kiralanan buz pateni pistinin içinde ve dışında Türk bayraklarıyla bekleyen vatandaşlar, Erdoğan’ın salona girmesinden sonra “Türkiye seninle gurur duyuyor” diye slogan attı.

"BİZE DOKUNDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

UETD Viyana Başkanı Abdurrahman Karayazılı, programda yaptığı konuşmada Erdoğan’a hitaben şunları söyledi: “Bizi kırmadığınız için, bize özgüven noktasında güven verdiğiniz için ve burada bize dokunduğunuz için size buraya gelen misafirler adına teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bizden desteğinizi hiç eksik etmeyin.”

UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik ise “Diyar-ı gurbette güçlü ülke Türkiye’nin saygın vatandaşları olarak bizlere de sınıf atlattınız. Artık buralarda başımız dik olarak geziyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar