Erdoğan'ın iddia edilen ses kayıtları Kazak basınında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ve internete düşen ses kayıtları ile ilgili haberler Kazakistan basınında geniş yankı buldu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ın iddia edilen ses kayıtları Kazak basınında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ve internete düşen ses kayıtları ile ilgili haberler Kazakistan basınında geniş yankı buldu. Kazakistan’ın Kazinform ve Tengrinews ajansları başta olmak üzere medyada bu konuyla ilgili haberler geniş yer aldı.
Kazakistan’ın önde gelen haber ajanslarından Tengrinews, Moskovski Komsomolets’ı kaynak göstererek verdiği haberde, Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği illeri sürülen telefon görüşmesinin tapelerini aktardı. Haberde, Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal’den evde bulunan büyük meblağdaki paradan kurtulmalarını istediği vurgulandı.
Başbakan Erdoğan’ın ses kaydını montaj olarak nitelendirdiği ve sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatan Kazak basını, muhalefetin ise ses kaydının gerçek olduğunu iddia ettiğini dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Başbakan'a istifa çağrısı yapttığı haberlerde geniş yer aldı.
CİHAN

Yorumlar