Erdoğan: Elimde video ile tespitleri var, vakti gelince onları da gösteririz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘Türkiye’de basın özgür değil’ söylemi üzerinden teröre katkı sağlayanlar olduğunu belirtti. Erdoğan, elinde vakti saati geldiğinde açıklanıp gösterilecek resimli-videolu belgeler bulundurduğunu dile...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Elimde video ile tespitleri var, vakti gelince onları da gösteririz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘Türkiye’de basın özgür değil’ söylemi üzerinden teröre katkı sağlayanlar olduğunu belirtti. Erdoğan, elinde vakti saati geldiğinde açıklanıp gösterilecek resimli-videolu belgeler bulundurduğunu dile getirdi.

Köln'de konuşan Erdoğan, "Yıllarca bizim terörle mücadelemize sessiz kalanlar hatta terör örgütlerine sahip çıkanlar, şimdi de ‘Türkiye’de basın özgür değil’ söylemi üzerinden teröre katkı sağlıyorlar. Acaba Avrupa’nın hangi ülkesinde polise, askere kurşun sıkanlara müsamaha gösterilir? Elimde hepsinin belgeleri var ha! Resimli belgeleri var. Video ile tespitleri var. Hepsi var. Vakti saati geldiğinde onları da açıklarız, onları da gösteririz.” dedi.

“DİKTATÖRÜN BAŞINDA OLDUĞU BİR ÜLKEDE BÖYLE YÜRÜYEBİLİR MİSİN?”

Başbakan Erdoğan, “Bu kadar reform yapmış, demokratik hak ve özgürlükleri bu kadar ileri standartlara taşımış, milli iradeyi savunan kime diktatör sıfatı pervasızca kullanılabilir?” diye sordu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında geçen polemiği de hatırlatarak, şöyle devam etti: “Diktatörün başında olduğu bir ülkede sen böyle yürüyebilir misin ya, böyle konuşabilir misin? Mümkün mü? Fakat ders almamış. Baktım, kendi yandaşı var bir tane Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (Barolar Birliği’ni kastediyor). Aynı şeyi orada da söylemiş. Niye? Al birini, vur öbürüne. Aslında birbirlerinden hoşlanmazlar. Niye gitmiş? Kimi cumhurbaşkanı adayı yapacağız, onu sormaya gitmiş.”

Türkiye’de aleyhine her gün onlarca gazetede ağır manşetler atıldığını öne süren Erdoğan, Türkiye’de medyaya baskı yapılmadığını savundu. Erdoğan, “Bakın burada açık açık söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan fanidir. Vakti zamanı geldiğinde, bir an bile erken ya da geç değil, ölümü mutlaka tadacaktır. Ama Türkiye Cumhuriyeti kutlu yolculuğuna kesintisiz olarak devam edecek, hedefleriyle inşallah buluşacaktır.” dedi. CİHAN

Yorumlar