Erdoğan: Cumhurbaşkanı adayımız için istişarelerimiz devam ediyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için istişarelerin devam ettiğini söyledi.Köln’de konuşan Erdoğan, “Biz henüz adayımızı açıklamadık. İstişarelerimiz, araştırmalarımız devam ediyor....

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Cumhurbaşkanı adayımız için istişarelerimiz devam ediyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için istişarelerin devam ettiğini söyledi.

Köln’de konuşan Erdoğan, “Biz henüz adayımızı açıklamadık. İstişarelerimiz, araştırmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa süre zarfında cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız. Cumhurbaşkanının sizin oylarınızla seçilmesi bir milat olacak. Milli irade adına, demokrasi adına inşallah bir dönüm noktası olacak. Türkiye daha da güçlenecek. Demokrasimiz güç kazanacak. Göreceksiniz ekonomi daha da şahlanacak.” dedi.

Ağustos ayında Türkiye’de cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçileceğini ve yurtdışındaki seçmenlerin de ilk kez bulundukları ülkelerde oy kullanacağını hatırlatan Erdoğan, vatandaşlardan oylarını kullanmalarını istedi.

Erdoğan, Köln’de aleyhine de gösteriler yapıldığını hatırlatarak, “Onlar da bizim vatandaşımız.” dedi ve taraftarlarından hiçbir provokasyona mahal vermeden sağduyu içinde evlerine dönmelerini istedi.

Erdoğan, konuşmanın ardından dinleyicilerin üzerine gül attı.

CİHAN

Yorumlar