Erdoğan: Ben kömür ocağına girdim, kömür çıkardım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kömür ocaklarının havasını bilen bir kişi olduğunu söyledi. Köln’deki Avrupalı Türk Demokratlar Birliği etkinliğinde konuşan Erdoğan, “Ben masada oturarak kömür ocağını tanımadım. Kömür ocağına...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Ben kömür ocağına girdim, kömür çıkardım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kömür ocaklarının havasını bilen bir kişi olduğunu söyledi.

Köln’deki Avrupalı Türk Demokratlar Birliği etkinliğinde konuşan Erdoğan, “Ben masada oturarak kömür ocağını tanımadım. Kömür ocağına indim, indim.” dedi. Erdoğan, bu sözleriyle salondan alkış aldı.

Kömür ocağının 4-5 kilometre derinliklerinde kömür çıkardığını ifade eden Erdoğan, madencilerle orada yemek yediğini söyledi. Erdoğan, “Ama bunlar, Boğaz’ın o güzel sularına bakara demlenenlerden.” dedi.

Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da madencilerle iftar sofrasına oturduğunu söyleyen Erdoğan, “Siz, kimlerle neyi değerlendiriyorsunuz ya!” diye konuştu.

“NE YAZARLARSA YAZSINLAR”

Erdoğan şöyle devam etti: “Batı, senin bunu iyi anlaman lazım. Ülkemdekiler ne yazarsa yazsın , ne çizerse çizsin. 30 Mart’ta da zaten cevaplarını aldılar. Bundan sonra da alacaklar.”

Türkiye’deki olaylarda 2 polisin Molotof kokteyli atılması sebebiyle yaralandığını hatırlatan Erdoğan, “Bütün bu terör eylemlerine karşı ne yapacaktı bizim polisimiz. Gel bizi yak-yık mı diyecekti?” diye sordu. Erdoğan, “Başaramayacaklar. Bu iş de çözülecek. Ama öyle ama böyle.” dedi. CİHAN

Yorumlar