(Düzeltme) - Başbakan Erdoğan, Singapur'da

(Sayın abonemiz, daha önce gönderilen haberde sehven Başbakan Erdoğan'ın Singapur Cumhurbaşkanı tarafından karşılandığı belirtilmiştir.

Google Haberlere Abone ol
(Düzeltme) - Başbakan Erdoğan, Singapur'da

(Sayın abonemiz, daha önce gönderilen haberde sehven Başbakan Erdoğan'ın Singapur Cumhurbaşkanı tarafından karşılandığı belirtilmiştir. Haber, "Erdoğan, Singapur Başbakanı tarafından karşılandı" şeklinde düzeltilerek tekrar servis edilmiştir.)


Uzakdoğu gezisinin ikinci durağı Singapur'da resmi temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstana Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Singapur Başbakanı Lee Hsien Long tarafından resmi törenle karşılandı.

Başbakan Erdoğan, resmi karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam ile bir araya geldi. Görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü. Erdoğan daha sonra Singapurlu mevkidaşı Lee Hsien Loong ile görüştü.

Japonya gezisinin ardından Singapur'a gelen Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik ediyor. CİHAN

Yorumlar