Dünya Kupası’nın oynandığı şehirde üst yol çöktü: 2 ölü

Brezilya’da Dünya Kupası maçlarının da oynandığı bir şehirde inşa halindeki bir otoban üst yolunun çökmesi sonucu en az iki kişi öldü; 22 kişi yaralandı. Dünya Kupası’na yetiştirilmeye çalışılan yol, maçların oynandığı stadyuma...

Google Haberlere Abone ol
Dünya Kupası’nın oynandığı şehirde üst yol çöktü: 2 ölü

Brezilya’da Dünya Kupası maçlarının da oynandığı bir şehirde inşa halindeki bir otoban üst yolunun çökmesi sonucu en az iki kişi öldü; 22 kişi yaralandı. Dünya Kupası’na yetiştirilmeye çalışılan yol, maçların oynandığı stadyuma sadece 3 kilometre uzaklıkta.

Ülkenin güneydoğusundaki Belo Horizonte şehrinde meydana gelen olayda sarı bir otobüs çöken yolun altında kaldı. Minas Gerais Eyaleti Sağlık Ajansı’nın verdiği son bilgilere göre olayda 2 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. İtfaiye sözcüsü, ön tarafı yol altında kalan otobüsten 13 kişinin sağ kurtarıldığını ancak kadın şoförün hayatını kaybettiğini açıkladı. Tamamı yol altında kalan diğer araçla ilgili henüz bir bilgi alınamadı.

AFP’ye konuşan görgü şahidi Daniel Magalhaes, "Deprem gibiydi. Zemin çok şiddetli sarsıldı. Kulakları sağır edici bir ses duydum. Baktığımda yol çökmüştü." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar