"Dünya Kupası'ndan başımız dik ayrılıyoruz"

FIFA 2014 Dünya Kupası çeyrek final maçında Almanya ile karşılaşan Fransa, rakibine yenilerek turnuvaya veda etti. Fransa Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Yohan Cabaye ise başları dik bir şekilde turnuvaya veda ettiklerini kaydetti.Karşılaşma...

Google Haberlere Abone ol
"Dünya Kupası'ndan başımız dik ayrılıyoruz"

FIFA 2014 Dünya Kupası çeyrek final maçında Almanya ile karşılaşan Fransa, rakibine yenilerek turnuvaya veda etti. Fransa Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Yohan Cabaye ise başları dik bir şekilde turnuvaya veda ettiklerini kaydetti.

Karşılaşma sonrası konuşan Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, ellerinden geleni sahaya yansıttıklarını belirterek, ''Son dakikaya kadar gol atmak için mücadele ettik. Herşeyi denedik. Son dakika Karim Benzema ile pozisyonumuz da oldu. Ama sonuca gidemedik.'' dedi. Almanların kendilerine göre daha tecrübeli olduğunun altını çizen Fransa teknik direktörü, ''Büyük maçlara daha alışkınlar, iyi ilerleme sağladılar.'' ifadelerini kullandı.

Almanya maçında ortaya koydukları oyunun, Dünya Kupası'nda başından beri sergiledikleri performansla orantılı olduğuna dikkat çeken Deschamps, çok güçlü bir rakiple karşılaştıklarını vurguladı. Almanya ile Fransa arasında çok büyük fark olmadığına da dikkat çeken Didier Deschamps, ''Sonuç olarak turu geçmeyi onlar başardı.'' diye konuştu.

"VALBUENA: FİNALE GİTMEK İSTİYORDUK"

Fransa Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena ise çok iyi başladıkları turnuvanın bu şekilde bitmesine üzüldüklerini belirtti. Almanya maçında her iki takımın da etkili bir oyun sahaya yansıtamadığına dikkat çeken Valbuena, ama Almanların sonuca gitmeyi başardığını söyledi. Çeyrek finalin kendileri için yeterli olmadığını da kaydeden Fransız oyuncu, ''Biz finale kadar gitmek istiyorduk.'' açıklamasında bulundu.

Bu arada Fransa Milli Takımı'nın Pazar günü Paris'e döneceği açıklandı. CİHAN

Yorumlar