Deep Purple, Kıbrıs'ı birleştirdi

Efsanevi rock grubu Deep Purple, olay olan KKTC konserini gerçekleştirerek adeta adayı birleştirdi. Rum yönetiminin engelleme girişimine rağmen efsane grubu dinlemek için yurt dışından, Türkiye’den ve Güney Kıbrıs’tan birçok Deep Purple...

Google Haberlere Abone ol
Deep Purple, Kıbrıs'ı birleştirdi

Efsanevi rock grubu Deep Purple, olay olan KKTC konserini gerçekleştirerek adeta adayı birleştirdi. Rum yönetiminin engelleme girişimine rağmen efsane grubu dinlemek için yurt dışından, Türkiye’den ve Güney Kıbrıs’tan birçok Deep Purple hayranı, konsere akın etti.

Yakın Doğu Ünivetesi'nin katkılarıyla gerçekleşen konserde Deep Purple, şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Grup en iyi şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Günün erken saatlerinde konser alanına gelmeye başlayan Deep Purple hayranları, grubun sahneye çıkması ile coştu.

Rum yönetiminin dünyaca tanınmış grubun KKTC'de sahneye çıkmasını engellemek için gösterdiği çabaya rağmen Güney Kıbrıslı Rumlar konser alanına akın etti.

Yakın Doğu Parkı'nda geniş güvenlik önlemlerinin alındığı büyük konsere seyirciler, ücretsiz ve biletsiz giriş yaptı. CİHAN

Yorumlar