Cihatçı John'u Radikal Dinciliğe Eski Nişanlısı mı İtti

Batılı rehinelerin infaz görüntülerinde görülen Cihatçı John lakaplı IŞİD militanının, nişanlısı tarafından terkedildiği için IŞİD'e katıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Cihatçı John'u Radikal Dinciliğe Eski Nişanlısı mı İtti

IŞİD'in yayınladığı kan donduran infaz videolarıyla gündemden düşmeyen Kuveyt asıllı İngiliz Muhammed Emwazi'yle ilgili enteresan bir iddia ortaya atıldı.

ZENGİN NİŞANLISI TERK ETTİ

'Cihatçı John' şekilde anılan Emwazi'nin radikal dinciliğe saplanmasına varlıklı nişanlısı nedeni ile terk edilmesinin sebep bulunduğu iddia edildi.

2010 YILINDA YÜZÜK TAKMIŞLARDI

İngiliz Sun gazetesine konuşan Kuveytli bir milletvekili, 26 yaşındaki Emwazi'nin 2010 yılında ülkedeki bir teknoloji firmasında çalışırken varlıklı bir kızla nişanlandığını söyledi.

BABASI JOHN'U İSTEMEDİ

Fakat 'Emwazi'nin kızı için yeterince iyi olmadığını' düşünen babanın nişanı bozduğunu ifade eden milletvekili, bu olayın Emwazi'nin kontrolden çıkıp radikalizme sürüklenmesine sebep bulunduğu iddia edildi.

IŞİD'E KATILDIKTAN SONRA EVLENDİ

Halen Suriye'de olduğuna inanılan Emwazi'nin, IŞİD'e katıldıktan sonra evlendiği hesap ediliyor. Ancak cani teröristin eşinin kimliği ve ya uyruğu bilinmiyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar