Bosnalı Sırp liderden Erdoğan hakkında ilginç yorum

Bosnalı Sırpların lideri Milorad Dodik, Başbakan Erdoğan'ın daha önce yaptığı açıklamaları hiç yapılmamış gibi gösterecek güce sahip olduğunu öne sürdü.Sırp basını ve siyasetçileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna ile...

Google Haberlere Abone ol
Bosnalı Sırp liderden Erdoğan hakkında ilginç yorum

Bosnalı Sırpların lideri Milorad Dodik, Başbakan Erdoğan'ın daha önce yaptığı açıklamaları hiç yapılmamış gibi gösterecek güce sahip olduğunu öne sürdü.

Sırp basını ve siyasetçileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna ile ilgili söylediği öne sürülen sözler üzerinden Türkiye'ye yükleniyor.

Bosna-Hersek'e bağlı Sırp Cumhuriyeti Başkanı Milorad Dodik, Türkiye'yi ülkenin iç işlerine karışmaya çalışmakla suçladı. Sırbistan'ın 'Politika' gazetesine konuşan Dodik, Ankara'nın sadece Boşnaklarla ilgilenip ülkedeki diğer unsurların çıkarlarını görmezden geldiğini iddia etti.

"TWITTER'I BİLE YASAKLAYAN BAŞBAKAN..."

Daha önce Belgrad'ı ziyaret ederek Türkiye'nin bu tutumu konusunda Sırp yetkilileri uyardığını ifade eden Dodik, Erdoğan'a atfedilen fakat Türk basınında hiç yer almayan "Boşnaklara zarar veren 100 milyon Türk'ü karşısında bulur" ifadeleri için ise şu yorumda bulundu: "Türk başbakanı Twitter'ı da yasaklamıştı. Yaptığı bu açıklamayı da gizli servisleri yardımıyla ortadan kaldırmasına hiçbir şey engel olamaz."

"SAF OLDUĞUMU 10 YIL SONRA ANLADIM"

Bir soru üzerine Türkiye'den korkmadığını söyleyen Bosnalı Sırp lider, "Türkiye'nin gerçek niyetlerini hesaba katmanın zamanı geldi ve geçiyor. Saf olduğumu 10 yıl sonra 2014'te anladım." dedi. CİHAN

Yorumlar