Boşanmak isteyen anneye çocuklarının gözü önünde korkunç infaz

Almanya'nın Düsseldorf şehri yakınlarındaki Tönisvorst’ta iki çocuğu ile birlikte yaşayan Kadriye Röttges (41) ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Boşanmak isteyen anneye çocuklarının gözü önünde korkunç infaz

Almanya'nın Düsseldorf şehri yakınlarındaki Tönisvorst’ta iki çocuğu ile birlikte yaşayan Kadriye Röttges (41) ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. İki çocuğunu okuldan almak için bir kadın arkadaşı ile evden çıkan Kadriye Röttges, kendisini takip eden eşi tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü.

Eşini, yedi ve dokuz yaşlarındaki iki çocuğunun gözleri önünde 39 bıçak darbesiyle öldüren katil daha sonra eve giderek intihar teşebbüsünde bulundu. Kendini balkona asarak intihar etmek isteyen koca, ipin kopması sonucu balkondan düşerek yaralandı. Olay mahalline gelen polis katil kocayı hastaneye kaldırdı.

BOŞANMAK İSTİYORDU

Aşırı geçimsizlik yüzünden eşinden ayılmak isteyen Kadriye Röttges, boşanma davası açmış ve bu yüzden eşi tarafından sürekli tehdit edilmişti. Çocuklarını almak isteyen Alman babaya geçtiğimiz aylarda eşine aşırı şiddet uyguladığı için eve girme yasağı verilmişti. Aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Kadriye Röttges’in cenaze namazı Krefeld Merkez Camii’nde kılındıktan sonra Krefeld Elfrath Müslüman mezarlığında toprağa verildi. Katilin, eşine arkadan saldırarak öldürmesi sebebiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılması bekleniyor. CİHAN

Yorumlar