Bir Isırığıyla Dört Saat Orgazm Yaşatan Örümcek

Muzun içinden örümcek kozası olduğu, üstelik ısırdığında zehriyle 4 saatlik bir orgazm-ereksiyona neden olduğu ortaya çıkan canlı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Isırığıyla Dört Saat Orgazm Yaşatan Örümcek

Isırığıyla 4 saat orgazm yaşatan örümcek muzun arasında büyüdü gelişti. Brezilyalı anne muzu nerdeyse çocuklarına yedirecekti ki son anda başkalık etti. Brezilya'da yaşayan Maria Layton kızı Siri'ye eda etmek züere bulunduğu muzun arasında son anda bir beyazlık başkalık etmesiyle çocuğunun hayatını kurtardı. Annenin beyazlık sandığı tümseğin bir örümcek kozası olduğu, üstelik ısırdığında zehriyle 4 saatlik bir orgazm-ereksiyona sebep bulunduğu ortaya çıktı.

4 SAATLİK ORGAZM YAŞATIYOR

Brezilya'da yaşayan Maria Layton kocasının aldığı muzu nerdeyse altı yaşındaki kızı Siri'ye verecekti ki muzun üzeridneki beyazlığı başkalık etti. Phoneutria nigriventer yani isimlendirilen adı ile Muz örümceğinin bir ısırığı baylarda 4 saat devam eden bir erkeksiyona sebep bulunduğu saptama edildi. Daily Mail'in haberine göre, muza gözle görülmektedir biçimde iri bir yuva oluşturan zehirli örümceğin, Kosta Rika'dan süpermarkete gönderildiği iddia ediliyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar