Biden, Eroğlu ile bir araya geldi

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Bu görüşme Eroğlu'nun diğer kabullerinden farklı olarak KKTC Cumhurbaşkanlığı ek binasında gerçekleşiyor.Lefkoşa’da Cumhurbaşkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Biden, Eroğlu ile bir araya geldi

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Bu görüşme Eroğlu'nun diğer kabullerinden farklı olarak KKTC Cumhurbaşkanlığı ek binasında gerçekleşiyor.

Lefkoşa’da Cumhurbaşkanlığı civarındaki yollar Biden görüşmesi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Cumhurbaşkanlığı binasında da alınan olağanüstü güvenlik önlemleri dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı civarına keskin nişancılar yerleştirilirken, görüşmenin yapılacağı Cumhurbaşkanlığı konutu önüne kırmızı halı serildi.

Cumhurbaşkanlığı’nda KKTC güvenlik elemanları yanında ABD Başkan Yardımcısı Biden ile adaya gelen korumalar da dikkat çekti. Görüşmenin yapılacağı bina bomba uzmanı köpekler tarafından arandı.

Cumhurbaşkanlığı yetkilileri görüşmenin ardından saat 17.00 civarında Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun basına açıklama yapacağını duyurdu.

CİHAN

Yorumlar