Bebeğini ölüme terk edip uyuşturucu partisine gitti

Almanya'da 22 yaşındaki bir anne 4 aylık bebeğini ölüme terk edip uyuşturucu partisine gitti. Savcılar olayın “planlı bir cinayet” olduğunu iddia ederken, hakimlerin kararı bugün açıklaması bekleniyor.Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya...

Google Haberlere Abone ol
Bebeğini ölüme terk edip uyuşturucu partisine gitti

Almanya'da 22 yaşındaki bir anne 4 aylık bebeğini ölüme terk edip uyuşturucu partisine gitti. Savcılar olayın “planlı bir cinayet” olduğunu iddia ederken, hakimlerin kararı bugün açıklaması bekleniyor.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Soest kentinde akıllara durgunluk veren bebek cinayetinde kararın bugün açıklanması bekleniyor.

Kasım ayında meydana gelen olayda genç annenin 4 aylık bebeğini planlı bir şekilde evde ölüme terk ederek uyuşturucu partisine katıldığı iddia ediliyor.

Cinayet şüphelisi genç kadın Münster’de katıldığı partide uyuşturucu aldığını ve bu nedenle de çocuğunu evde bıraktığını unuttuğunu söylemişti.

Ansberg Mahkemesi’nde görülen davada genç kadının birkaç gün sonra eve döndüğünde bebeğinin susuzluktan hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.

Bebeğini bırakacak bir yakınını bulamadığını bu nedenle evde bıraktığını iddia eden genç kadın, olayda kasıt olmadığını ve uyuşturucunun etkisiyle bebeğini ihmal ettiğini öne sürüyor.

Ancak savcılar, olayın planlı bir cinayet vakası olduğunda ısrarlı. Zira diskotekte aynı partiye katılan kişiler, zanlının 'bebeği akrabalarıma bıraktım' dediği yönünde şahitlik yaptılar.

Savcılar ayrıca bebeğin ölü bulunmasından sonra genç kadının Facebook’taki hesabından aktif olarak paylaşımlar yaptığı ve bu nedenle de bilincinin açık olduğunu belirtiyor.

İddia ve savunma makamlarını dinleyen Ansberg Mahkemesi hakimleri cinayet suçundan yargılanan genç kadın zanlı hakkında bugün kararını açıklayacak. CİHAN

Yorumlar