Barzani: Musul eski güzel günlerine yeniden kavuşacak

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Erbil yakınlarındaki Xazır kampında yaşayan Musul sığınmacıları ile bir araya geldi. Sığınmacıların yaşadığı zorlukları hissettiğini söyleyen Barzani, ancak sıkıntılı günlerin...

Google Haberlere Abone ol
Barzani: Musul eski güzel günlerine yeniden kavuşacak

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Erbil yakınlarındaki Xazır kampında yaşayan Musul sığınmacıları ile bir araya geldi. Sığınmacıların yaşadığı zorlukları hissettiğini söyleyen Barzani, ancak sıkıntılı günlerin çok yakında biteceğini dile getirdi.

Musul'un da yakında eski güzel günlerine kavuşacağını dile getiren Barzani sözlerine şöyle devam etti:" Burada sıcaktan, diğer eksiklerden olsun sıkıntı çektiğinizi biliyoruz. Ama emin olun, bu sıkıntılar çok uzun süre devam etmez. Musul geçmişteki gibi heybeti ve onurlu konumuna gelecektir.

Sığınmacıların sıkıntılarını yeterince karşılayamamalarından üzüntü duyduğunu belirten Barzani, söz konusu konu ile alakalı uluslar arası insani yardım kuruluşları ile görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti.

CİHAN

Yorumlar