Bakan Kılıç'ın programı Diyanet Vakfı'nın salonuna alındı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Londra King’s College’de konuşmacı olarak katılacağı bir program, bakanın yoğunluğu gerekçesiyle İngiltere Türk Diyanet Vakfı salonuna alındı.Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç'ın programı Diyanet Vakfı'nın salonuna alındı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Londra King’s College’de konuşmacı olarak katılacağı bir program, bakanın yoğunluğu gerekçesiyle İngiltere Türk Diyanet Vakfı salonuna alındı.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin İngiltere'deki gençlik kolu ‘UETD Youth UK’ tarafından düzenlenen “Demokratikleşme süreci ve toplumsal uzlaşıda gençliğin rolü” konulu 23 Haziran’da King’s College’da yapılması planlanan panelin, Bakan Kılıç’ın yoğun programı sebebiyle bir gün sonra Londra’daki Türk Diyanet Vakfı’nın salonunda yapılacağı duyuruldu.

UETD Youth UK’den yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Sn. Akif Çağatay Kılıç ile Kings College’de yapmayı planladığımız program maalesef Sn. Bakanın yoğun programından dolayı iptal edilip 24’üne alınmıştır. Bundan dolayı hepinizden özür dileriz. Program Diyanet konferans salonunda yapılacaktır."

CİHAN

Yorumlar