AVRASYA FEED - Rus basını: Lucescu artık Galatasaray yolcusu

Rus basını, Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Galatasaray’a gitmek için bavulunu topmaya başladığını iddia etti.Sport.ru haber ajansına konuşan Shakhtar Donetsk’li bir kaynak, Lucescu’nun Galatasaray’la...

Google Haberlere Abone ol
AVRASYA FEED - Rus basını: Lucescu artık Galatasaray yolcusu

Rus basını, Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Galatasaray’a gitmek için bavulunu topmaya başladığını iddia etti.

Sport.ru haber ajansına konuşan Shakhtar Donetsk’li bir kaynak, Lucescu’nun Galatasaray’la ilgili son demeçlerini değerlendirdi. Rumen teknik adamın, "Burada kalmam imkansız. Ülke çok karıştı. Maçları nerede oynayacağımız bile belirsiz. G.Saray benim için çok özel" sözlerini yorumlayan kaynak, "Artık bu ifadelerin ardından Shakhtar Donetsk sahibi Rinat Ahmedov Lucescu’yu bırakacak. Bu sözler yeterli." dedi.

Vesti.ua’nın iddiasına göre, 14 Haziran’da Kiev’de görüşen Lucescu, Ahmedov’a Donetsk’de durumun karışık olduğu gerekçesiyle çalışamadığını iletti. Ahmedov’un bu sözlere karşılık Lucescu’nun ayrılmasına izin verdiği öne sürülüyor.

Ukrayna basını, Shakhtar Donetsk’in Lucescu’nun yerine Roman Grigorçuk’u alacağını iddia ediyor. Grigorçuk halen Çernomorç teknik direktörlüğü yapmakta. CİHAN

Yorumlar