'Aşırı seviyor' diye çocuklarını elinden almak istediler

Neuss merkezli Umut Yıldızı derneği ailelerinden kopartılan çocuklar konusunda etkili çalışmalarını devam ettiriyor. Son olarak Bornheim Gençlik Dairesi tarafından çocuklarına el konulan Habib Şahin de Umut Yıldızı'nın büyük uğraşları...

Google Haberlere Abone ol
'Aşırı seviyor' diye çocuklarını elinden almak istediler

Neuss merkezli Umut Yıldızı derneği ailelerinden kopartılan çocuklar konusunda etkili çalışmalarını devam ettiriyor. Son olarak Bornheim Gençlik Dairesi tarafından çocuklarına el konulan Habib Şahin de Umut Yıldızı'nın büyük uğraşları sonrasında çocuklarına ulaştı.

Konu ile ilgili basın açıklamasında bulunan Umut Yıldızı Derneği Başkanı Kamil Atalay, "Adalet yerini buldu." dedi.

Baba Habib Şahin ise "Çok acı günler yaşadık, bize destek veren başta Umut Yıldızı Derneği olmak üzere herkese teşekkür ederim. Çocukları Gençlik Dairesi tarafından alınan aileler kesinlikle mücadeleyi bırakıp pes etmesinler sakın, ben mücadelemi kazandım, darısı evlatlarından ayrı olanların başına." dedi.

Bornheim Gençlik Dairesi tarafından annelerinin psikolojik rahatsızlığı öne sürülerek ailelerinden alınan ve iki senedir yurtta kalan çocuklar için mahkemeye başvuran baba Habib Şahin mahkemenin görevlendirdiği bilirkişi tarafından ilginç bir raporla kusurlu bulundu.

Bilirkişi raporuna göre baba Şahin çocuklarına aşırı sevgi gösterisinde bulunduğu için ve arkadaş gibi davrandığı için çocuklarını eğitemeyeceği kanısı yer almaktaydı. Mahkemede ise hakim, bilirkişinin raporunu reddederek çocukların tüm haklarını babaya verdi. CİHAN

Yorumlar