Arda Turan’lı Atletico Madrid, İspanya şampiyonu

İspanya La Liga’da, 2013-2014 sezonu şampiyonu Barcelona ile Nou Camp’ta 1-1 berabere kalan Atletico Madrid oldu.Son haftaya Barcelona’nın 3 puan önünde giren Atletico Madrid’e beraberlik yetiyordu. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde Atletico...

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan’lı Atletico Madrid, İspanya şampiyonu

İspanya La Liga’da, 2013-2014 sezonu şampiyonu Barcelona ile Nou Camp’ta 1-1 berabere kalan Atletico Madrid oldu.

Son haftaya Barcelona’nın 3 puan önünde giren Atletico Madrid’e beraberlik yetiyordu. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde Atletico açısından talihsiz bir olay yaşandı. Sakatlığı nükseden Diego Costa, maça devam edemedi ve yerini Adrian’a bıraktı. 23. dakikada ise Fabregas’ın darbesiyle sakatlanan milli yıldız Arda Turan, gözyaşları içinde sahayı terk etmek zorunda kaldı. Barcelona, 33. dakikada Alexis Sanchez’in golü ile 1-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Atletico, 49. dakikada Godin’in kafa golüyle beraberliği yakaladı.

FİLİPE LUİS VE ARDA TURAN TÜRK BAYRAĞIYLA KUTLADI

En son 1996’da La Liga şampiyonluğu yaşayan Atletico Madrid, Arjantinli teknik direktör Diego Pablo Simeone ile 10. şampiyonluğuna ulaştı. Atletico Madridli oyuncular, maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Arda ve Filipe Luis, Türk bayrağıyla kutlamaya katıldı. Barça taraftarı Nou Camp’taki maça büyük ilgi gösterirken, 96 bin 973 biletli seyircinin izlediği açıklandı.

Maç öncesinde 89 puanı bulunan Atletico Madrid, ligi 90 puanla tamamladı. Puanını 87’ye yükselten Barcelona ise ligi aynı puana sahip Real Madrid’in arkasında 3. sırada bitirdi.

Barcelona taraftarı maç sonunda büyük centilmenlik göstererek Atletico Madrid’i alkışladı.

CİHAN

Yorumlar