Apple Watch Bu Akşam Geliyor

Apple'ın ilk olarak eylül ayında dünyayla paylaştığı akıllı saati Apple Watch bu akşam son haliyle gün yüzüne çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Apple Watch Bu Akşam Geliyor

Apple'ın 9 Mart akşamı (yani bu akşam) tanıtmayı planladığı Apple Watch'un son vaziyeti ilk kere bu akşam dünyayla buluşuyor. Bugüne kadar internette pek fazla aşırı fotoğrafı yayınlanan cihazla ilgili Apple eylüldeki etkinlikte azda olsa bilgi paylaşsa da, bu akşam cihazla ilgili fazla aşırı daha ayrıntılı bilgilere vakıf olacağız.

iOS 8.2 GÜNCELLEMESİ DE GELİYOR

Apple Watch dışında bugün iPhone ve iPad kullanıcıları için yeni iOS sürümünün de yayınlanması bekleniyor. Güncellemeyle ortak Health App iyileştirmelerinin yanında, Mail, Maps, Music, VoiceOver ayrıcalığı ve Made for iPhone Hearing uygulamalarının daha stabil duruma getirilmesi hedefleniyor.

ÖZEL BİR TARİH
Ülkemizde 29 Mart tarihinde geçilecek bulunan yaz saati uygulamasına ABD'de 8 Mart tarihinde geçildi ve saat 02:00'de saatler 1 saat ileri alındı. Bu detaya dikkat ettiğimizde Apple'ın akıllı saati Apple Watch konusu için oldukça çok detayı açıklığa kavuşturacağı etkinliğin tarihinin hususi şekilde seçildiğini görüyoruz.

İNTERNETTEN CANLI İZLENEBİLECEK

Etkinlik Apple'ın internet sitesi üstünden diri şekilde yayınlanacak ve OS X v10.6.8, iOS 6 ve üstü yüklü cihazlar ile ikinci ve üçüncü kuşak Apple TV'lerden diri şekilde izlenebilecek.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar