Anastasiadis'i bozuk hindi eti hasta etmiş

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bozuk hindi yediği için hastanelik olduğu belirtildi. Mide ve bağırsak iltihabı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Anastasiadis'in yapılan tedaviye olumlu cevap verdiği bildirildi. Anastasiadis'in müşahede...

Google Haberlere Abone ol
Anastasiadis'i bozuk hindi eti hasta etmiş

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bozuk hindi yediği için hastanelik olduğu belirtildi.

Mide ve bağırsak iltihabı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Anastasiadis'in yapılan tedaviye olumlu cevap verdiği bildirildi. Anastasiadis'in müşahede altında tutulan hastaneden bugün taburcu olması bekleniyor.

Anastasiadis’in mide ve bağırsak iltihabı (diyare) şikayetiyle hastaneye yatmasına neden olan şeyin, yediği bozuk hindi olduğunu da öğrenildi.

Rum liderin doktoru Savvas Kadis, Anastasiadis’in dünkü durumunun önceki güne göre çok daha iyi olduğunu, dün söylediği ilk sözün ise ‘piyasalara yeniden döndüm’ olduğunu anlattı.

Kadis her şeyin yolunda gitmesi halinde Anastasaiadis’in bugün, muhtemelen öğleden sonra taburcu olabileceğini, taburcu olduktan sonra da hastanedeki gibi doktor tavsiyelerine uyup uymamanın kendisine kalmış olduğunu ifade etti. Kadis, Anastasiadis’in 25 Haziran’da gerçekleştirilecek Avrupa Konseyi’ne katılmak üzere Brüksel’e gidip gidemeyeceğinin ise kendisine bağlı olduğunu belirtti. CİHAN

Yorumlar