Amerika'da Kız Çocuğu, Telefonunu Alan Annesini Zehirledi

Amerika'da, 12 yaşında kız çocuğu, iPhone telefonunu elinden alması nedeniyle, annesini iki defa zehirleyerek öldürmeye çalışmaktan tutukladı.

Google Haberlere Abone ol
Amerika'da Kız Çocuğu, Telefonunu Alan Annesini Zehirledi

Amerika'da Denver Polisi, 12 yaşında bir kız çocuğunu, iPhone telefonunu elinden alması nedeniyle, annesini iki kez zehirleyerek öldürmeye çalışmaktan ötürü tutukladığını açıkladı.

'İKİ DEFA ZEHİRLEMEYE ÇALIŞTI'

Bounder Country Şerifi Heidi Prentup, yazılı şekilde yaptığı izahatda, annenin kızı sebebi ile iki kez verilen yakıcı sıvıyı bir defasında içtiğini söyledi. Şerif Heidi Prentup, 'Her iki cinayet girişimi de tıpkı hafta arasında gerçekleşti.' dedi.

ÖNCE ÇAMAŞIR SUYU İÇİRMEYE ÇALIŞTI

Annesi için kahvaltı şekilde 2 Mart tarihinde sütlü mısır gevreği hazırlayan kız evladın, sütün içine çamaşır suyu döktüğünü belirten Prentup, 'Anne sütteki tuhaf kokuyu ayrım edince, kızının tabakları iyice çalkalamadığını düşündü.' dedi.

KENDİ KIZINI ŞİKAYET ETTİ

Ancak benzer bir atılım 4 gün sonra tekrardan gerçekleşti. Bu kez vaziyeti ayrım eden anne, polisi arayarak kendi kızını şikayet etti. Polis kızı tutuklayarak hadise yerinden delilleri topladı. Tutuklanan kız ise mahkemeye çıkarılmak üzere genç suçluların tutulduğu hususi bir hapishaneye gönderildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar