Almanya'daki uçak kazasında iki pilot öldü

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Sauerland bölgesinde, bir askeri uçak içinde iki kişi bulunan sivil uçağa havada çarptı. Bir kişinin cesedi bulundu, bir kişi aranıyor. Savcılık, askeri uçaktaki iki pilot hakkında dikkatsizlik...

Google Haberlere Abone ol
Almanya'daki uçak kazasında iki pilot öldü

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Sauerland bölgesinde, bir askeri uçak içinde iki kişi bulunan sivil uçağa havada çarptı. Bir kişinin cesedi bulundu, bir kişi aranıyor. Savcılık, askeri uçaktaki iki pilot hakkında dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermekten soruştırma başlattı.

Dün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenden dolayı meydana gelen kazada parçalanan sivil uçak düşerken, askeri uçak ise Köln yakınlarındaki Nörvenich üssüne güvenli bir şekilde iniş yaptı.

Kaza sırasında uçaktan fırlayan bir kişinin cesedi bulunurken muhtemelen öldüğü düşünülen diğer kişinin de bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Schleswig-Holstein Eyaleti’nden 43 ve 50 yaşında iki adamın bulunduğu ve havada ateş alan özel uçak bir evin 90 metre uzağına düştü. Kaza sırasında bölgede bulunan halk büyük panik yaşadı.

Kaza sırasında uçakların havada manevra yapmakta oldukları belirtildi. CİHAN

Yorumlar