Almanya'da trene tırmanan genç ağır yaralandı

Almanya'nın Ruhr Havzası’nın metropolü Essen kentinde korkunç bir kaza meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Almanya'da trene tırmanan genç ağır yaralandı

Almanya'nın Ruhr Havzası’nın metropolü Essen kentinde korkunç bir kaza meydana geldi. 20 yaşındaki bir genç Essen Ana Tren İstasyonu’nda Düsseldorf istikametine gitmeyi bekleyen trenin üzerine tırmandı. Elektrik kablolarına çok fazla yaklaşan genç, 15 bin volt akıma kapılarak ağır yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, ilk yardım uyguladı ve genci özel bir hastaneye götürdü. Hayati tehlikesi devam eden genç, ameliyata alındı. Olay anına şahitlik eden bir kadın da şok geçirdiği için hastaneye kaldırıldı. Toplam 25 kişiyle olay yerine gelen yardım ekipleri etrafta bulunan birçok yolcunun sıhhatini kontrol etti.

Polisten gelen ilk bilgilere göre gencin alkolün etkisinde olmadığı söylense de kesin bir bilgi henüz yok. Noel ve yılbaşı döneminde böyle kazaların sıklaştığı biliniyor. Bu zaman diliminde alkol tüketiminin artması, bazı kişilerin kendilerini yalnız ve terk edilmiş hissetmesi bugünlerde cesaret gösterileri veya depresyon kaynaklı intihar girişimlerinin artmasına sebep oluyor. CİHAN

Yorumlar