Aliyev: Rüşvetle olan mücadelemizden taviz vermeyeceğiz

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesinde yolsuzluk ve rüşvetle yapılan mücadelenin tavizsiz ve artarak devam edeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Aliyev: Rüşvetle olan mücadelemizden taviz vermeyeceğiz

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesinde yolsuzluk ve rüşvetle yapılan mücadelenin tavizsiz ve artarak devam edeceğini söyledi. Bir sosyal rehabilitasyon merkezinin açılışı sırasında konuşan Aliyev, ismi yolsuzlukla anılan devlet memurlarının, devlet sistemi içerisinde yeri olmadığını ifade etti. Aliyev yeni atanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın yolsuzlukla ilgili attığı adımların sonuna kadar arkasında olduğunu ifade ederek, '' Ciddi temizlik çalışmaları yapılıyor, rüşvete, yolsuzluğa bulaşmış memurlar işten çıkartılıyor. Ben bunu alkışlıyorum. Haksızlık konusunda aynı tutum her kurumda olmalıdır ve olacaktır. " dedi.
Devlet memurlarının yolsuzluk ve rüşvete bulaşmamalarının öneminin altını çizen Aliyev, karışanlara da göz dağı verdi İlham Aliyev, '' Azerbaycan devlet olarak rüşvet ve yolsuzluk konusunda tavizsiz mücadelesini arttırarak devam ettirecek. ''dedi. Rüşveti haksızlık ve adaletsizlik olarak nitelendiren Aliyev, adaletin ailede ve sosyal hayatta her zaman zafer elde edeceğini sözlerine ekledi.




CİHAN

Yorumlar