Aldatıldığını Düşünen Koca, Eşinin Vajinasına Yapıştırıcı Sürdü

Güney Afrika'da yaşayan adam, kendisini dayısıyla aldatmakla suçladığı karısının cinsel organına yapıştırıcı sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Aldatıldığını Düşünen Koca, Eşinin Vajinasına Yapıştırıcı Sürdü

African Eye News Service haber sitesinin adını izahatdığı adam, kendisini dayısıyla aldatmakla suçladığı karısının cinsel organına yapıştırıcı sürdü.

'BENİ ALDATMAKLA SUÇLADI'

Olaya ilişki izahatlarda olan talihsiz kadın, 'Kocam yıllardır bana fena davranıyordu. Dayım beni aracıyla eve bıraktığında kontrolden çıktı. Onu dayımla aldatmakla suçladı beni. Çok şaşırtıcıydı nedeniyse dayımı fazla aşırı iyi tanıyordu. Hatta beni bıraktığında onu dostça selamladı' dedi.

Eşinin daha sonra bağırmaya başladığını ve ona bir ders vereceğini söylediğini aktaran kadın, 'Mart ayı her geldiğinde o vahşeti hatırlıyorum' dedi ve şunları anlattı:

'ÜZERİMDEKİLERİ ÇIKARMAMI EMRETTİ'

'Eline bir pala aldı ve üzerimdekileri çıkarmamı emretti. Eğer yapmazsam palayla kafamı koparacağını söyledi. Daha evvela de kafamı kesmeye kalkmıştı, elinden kurtulmuştum. Ama bu defa kaçamadım. Yatmamı ve bacaklarımı açmamı istedi. Ben korku dolu gözlerle ona bakarken, Japon yapıştırıcısı çıkarıp vajinama sürdü.'

'KAFAMI KOPARIR DİYE ÇOK KORKUYORUM'

Eşinin bu korkunç davranışı itibarı ile ceza alıp almadığı sorusuna ise kadın, 'Şikâyetçi olmak istedim fakat kaçtı. Ve vakadan sonra ortadan kayboldu. Dönüp kafamı koparır diye fazla aşırı korkuyorum' cevabını verdi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar