Afganistan’da şehit olan 3 Türk mühendisi için taziye programı düzenlendi

Afganistan’ın Nangarhar vilayetinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 3 Türk mühendis için Afgan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (ATSİAD) ve Afgan Türk okulları tarafından taziye ve dua programı düzenlendi.Başkent Kabil’de...

Google Haberlere Abone ol
Afganistan’da şehit olan 3 Türk mühendisi için taziye programı düzenlendi

Afganistan’ın Nangarhar vilayetinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 3 Türk mühendis için Afgan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (ATSİAD) ve Afgan Türk okulları tarafından taziye ve dua programı düzenlendi.

Başkent Kabil’de düzenlenen taziye programında, EMTA İnşaat yetkilileri, Kabil’de çalışan ve faaliyet gösteren Türk firmalarının temsilcileri ile bürokratlar katıldı.

Programda şehitler ruhuna bağışlanmak üzere mevlit okundu ve dua edildi. Program sonunda gelen misafirlere öğle yemeği ikram edildi.

Geçtiğimiz hafta ülkenin doğusundaki Nangarhar vilayetinin Behsud ilçesinde EMTA inşaat şirketinin mühendislerinden Fuat Taş, Ümit Ünal, Halil Gül terör saldırısı sonucu hayatlarını kaybetmişti. Ahmet Şahinoğlu adlı Türk vatandaş ise yaralı olarak saldırıdan kurtulmuştu.

CİHAN

Yorumlar