Abdullah Gül, Denktaş’ın anıtına çelenk koyamadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Barış ve Özgürlük Bayramı çerçevesinde KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için düzenlenen törene katıldı. Çelenk koyma sırası Gül’e geldiği sırada çelenk bir anda yere düştü. Bunun üzerine...

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Gül, Denktaş’ın anıtına çelenk koyamadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Barış ve Özgürlük Bayramı çerçevesinde KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için düzenlenen törene katıldı. Çelenk koyma sırası Gül’e geldiği sırada çelenk bir anda yere düştü. Bunun üzerine tören, Kıbrıs'taki diğer yetkililerin çelenk koymasıyla devam etti.

Abdullah Gül ve beraberindeki heyet Boğaz Şehitliği’ndki törenden sonra Denktaş için düzenlenen törene katıldı. Kurucu cumhurbaşkanını anma törenine Denktaş ailesinin yanı sıra KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve askeri erkân da katıldı.

Eroğlu’nun anıt mezara çelenk koymasından sonra, sıra Gül’e geldiğinde ilginç bir an yaşandı. Gül’ün çelengi, rüzgarın da etkisiyle bir anda askerlerin elinden düştü. Bu sırada Gül’ün tebessüm etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Tören, Meclis Başkanı Sibel Siber'in anıta çelenk koymasıyla devam etti.

CİHAN

Yorumlar