5 Yaşındaki Çocuk: 22 Yıl Önce Öldüm, Yeniden Doğdum

ABD'de, 5 yaşındaki Luke'un 'Eskiden Pam adında bir kadındım. Yangında öldüm' hikayesi doğrulandı. Bu isimde bir kadının 22 yıl önce yangında öldüğü ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
5 Yaşındaki Çocuk: 22 Yıl Önce Öldüm, Yeniden Doğdum

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Luke Ruehlman adındaki bir çocuğun iddiaları, bitmek bilmeyen reenkarnasyon (ruhun diğer bir bedende yaşama dönmesi) tyükselişmalarını alevlendirdi.

'BEN ÖLDÜM VE CENNETE GİTTİM, TANRI BENİ GERİ YOLLADI'

Luke 2 yaşından buyana pek çok çok şeyden korkuyordu. Özellikle, ateşten ve yüksekten çok çok çekinen çocuğun ailesi, önceleri bu bir hale geçici bir problem gözüyle baktı. Ancak çocuk büyüyüp de konuşmaya başlayınca, durumun o kadar kolay bulunmadığı ortaya çıktı. Luke, gerçekte Pam adında bir hanım olduğunu iddia ediyor, 'Ben bir kadınken, siyah saçlarım vardı ve küpe takıyordum' diyordu.

Luke'un anası Erika Ruehlman çocuğa 'Pam kim' diye soru sorduğunda ise aldığı cevap, 'Eskinden bulunan ben... Ama ben öldüm, cennete gittim ve Tanrı'yı gördüm. Tanrı beni geriye yolladı. Uyandığımda bir bebektim ve benim adımı Luke koydunuz' oluyordu.


(Luke'un anası Erika Ruehlman)

ANLATTIĞI HİKAYE DOĞRU ÇIKTI

Luke, önceki hayatında kendisi olduğunu iddia eden Pam'ın Şikago'da yanan bir binadan atladığını ve hayatını kaybettiğini söylüyordu. Luke'un anası de bu bilgiden hareketle tetkik yapmaya başladı. Ve gerçekten de Pamela Robinson adlı bir kadının Şikago'daki Paxton Hotel'deki 1993 yılının mart ayında çıkan ve 19 insanın öldüğü, yangında can havliyle binadan atlayıp hayatını kaybettiğini öğrendi.


(Luke'un, geçmiş yaşamda olduğunu iddia ettiği ve yangında hayatını kaybeden Pamela Robinson)

FOTOĞRAFINI DA TANIYOR

5 yaşına basan Luke'un anası konu için daha çok bilgi sahibi olmak için 'Çocuğumun içindeki hayalet' adlı bir televizyon programına da katıldı. Programda çocuğa arasında Pamela Robinson'un da fotoğrafının bulunduğu bir sürü fotoğraf gösterildi ve Luke Anderson'ı derhal tanı etti. Luke'un Pam Anderson'a benzediği diğer yönleri de bulunduğu belirtiliyor. Tıpkı Pam benzeri Stevie Wonder şarkıları dinlemeyi seviyor ve org çalıyor. Çocuğun, ölen kadınla ilgili anlattıkları ise süre arasında azalmış. Artık konuyu neredeyse hiç gündeme getirmiyor.

REENKARNASYON NEDİR?

Reenkarnasyon ruh göçü şekilde da biliniyor. Ruhun, ölümden sonra değişik bedenlerde yine dünyaya dönmesi anlamına geliyor. Ancak İslam'da bu inanışın noktayı yok. Zira ölümden sonra yaşama dönüş olmayacağı ve tek dirilmenin ahiret gününde olabileceği Kur'an'da belirtiliyor.

ABD'deki olayda, çocuğun anası yaptığı tetkik sonunda, 1993'te Pam Anderson'un ölümüne sebep bulunan yangının görüntülerine de internetten ulaştı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar