Ayhan’dan Akçakaleli gençlere büyük hizmet

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe gençlerini sokağın olumsuz etkilerinden uzak tutarak, spor yapmalarını sağlayacak önemli bir projenin altına imza attı.Akçakale Belediyesi tarafından Akdiken Mahallesi, Dereli Sokakta geçtiğimiz...

Google Haberlere Abone ol
Ayhan’dan Akçakaleli gençlere büyük hizmet

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe gençlerini sokağın olumsuz etkilerinden uzak tutarak, spor yapmalarını sağlayacak önemli bir projenin altına imza attı.

Akçakale Belediyesi tarafından Akdiken Mahallesi, Dereli Sokakta geçtiğimiz günlerde temeli atılan halı saha inşaatı hızla devam ediyor. Çevre direkleri dikilen, idari binasının kaba inşaatı tamamlanmak üzere halı saha 30 metre eninde, 60 metre uzunluğunda projelendirildi. Gençlerin sağlıklı bir ortamda spor yapması için her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü halı sahanın zemini ise sentetik çimle kaplanacak. İçerisinde soyunma odaları, duş kabinleri ve tuvaletlerin de bulunduğu spor tesisinden gençler ücretsiz faydalanacak. Akdiken Mahallesinde devam eden halı saha projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, amaçlarının gençlerin sporla uğraşmalarını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.

“Halkımıza hizmet için çalışıyoruz”

Belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan vatandaşın huzur ve refahı için çalıştıklarını dile getiren Başkan Ayhan, “Hükümetimizin desteği ile önemli yatırımları ilçemizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Halı saha projemizle de gençlerimizi sokağın olumsuz yönlerinden kurtarmayı amaçlarken sağlıklı ve zinde nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Akçakale’nin daha yaşanabilir bir ilçeye dönüşmesi için bütün gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

“Onlar bizim geleceğimiz”

Çocukların mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Başkan Ayhan, "Spor her birey için kent yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yaşam kalitemiz spora olan ilgimizle doğru orantılı. Gençlerimizin zamanlarını verimli değerlendirmelerini istiyoruz. Onlar bizin geleceğimiz, umudumuz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata hazırlamak onların ihtiyaçlarına göre hareket etmek bizim en asli görevimiz. Bunun için en kısa sürede projeyi tamamlayarak, halı sahayı gençlerimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmek açısından yapılan spor tesisinin çok önemli olduğunu dile getirerek, belediye başkanı Abdulahkim Ayhan’a teşekkür etti.

Yorumlar