Başkan Akcan’dan Madanoğlu’na ziyaret

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Madanoğlu ortaokulunu ziyaret etti.Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan öğrencilerinin daveti üzerine Akyazı Belediye Meclis Üyesi Ömer Çetin Sarı ile birlikte Madanoğlu ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akcan’dan Madanoğlu’na ziyaret

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Madanoğlu ortaokulunu ziyaret etti.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan öğrencilerinin daveti üzerine Akyazı Belediye Meclis Üyesi Ömer Çetin Sarı ile birlikte Madanoğlu ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini ziyarette bulundu. 7 Şubesi bulunan 8. sınıf öğrencilerini sınıflarında tek tek ziyaret eden Başkan Akcan, öğrencilere hayatlarında başarıya ulaşmaları için neler yapmaları hakkında bilgiler verdi.

Eğitime ve öğrenciye her daim destek olan Başkan Akcan ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz, gençlerimiz bizlerin geleceği, onların eğitimi ile yakından ilgilenmek en temel vazifelerimizden aslında biz de bu uğurda Belediye olarak tüm eğitim kurumlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu günde öğrencilerle beraber çok güzel vakitler geçirdik. Onlara hayatlarında karşılaşacakları ve dikkat etmesi gerekli huşuları paylaştık. Onların başarısı biz ebeveynlerin başarısıdır” dedi.

Yorumlar