Okullararası Bocce Şampiyonası Mersin'de başladı

Okullararası Küçükler Yıldızlar ve Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası Mersin'de başladı. 7-12 Mayıs tarihleri arasındaki turnuvaya 41 farklı şehirden 900 sporcu katıldığı bildirildi. Türkiye'de ilk kez Mersin merkez Toroslar ilçesindeki...

Google Haberlere Abone ol
Okullararası Bocce Şampiyonası Mersin'de başladı

Okullararası Küçükler Yıldızlar ve Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası Mersin'de başladı. 7-12 Mayıs tarihleri arasındaki turnuvaya 41 farklı şehirden 900 sporcu katıldığı bildirildi.

Türkiye'de ilk kez Mersin merkez Toroslar ilçesindeki Bocce Salonu'nda gerçekleşen turnuva öncesi açılış seremonisi düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremoniye, Gençlik Hizmetleri ve Spor Toroslar İlçe Müdürü Ali Osman Bebek, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faik Kapsız, Bocce İl Temsilcisi Niyazi Kutlay ve sporcular katıldı.

    Açılış konuşması yapan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faik Kapsız, sporculara başarılar diledi. 5 gün sürecek turnuvalarda sporcular şampiyonluk için ter dökecek.

    Mersin'in spor kenti olduğunu vurgulayan Toroslar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Bebek, Türkiye'de ilk kez yapılan turnuvanın Mersin'de gerçekleşmesinin kendisini mutlu olduğunu ifade etti. Bebek, 10 Mayıs Cumartesi günü Türkiye Gençler Bocce Şampiyonası'nın da Mersin'de yapılacağı bilgisini verdi. CİHAN

Yorumlar