Ev kadınlarının yılsonu sergisi

Diyarbakır’da ev kadınlarına yönelik gerçekleştirilen kurslar tamamlandı. Eğitimlerin ardından ev kadınları, kendi çizdikleri resimleri yılsonu sergisinde vatandaşların beğenisine sundu.Leonardo da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Ev kadınlarının yılsonu sergisi

Diyarbakır’da ev kadınlarına yönelik gerçekleştirilen kurslar tamamlandı. Eğitimlerin ardından ev kadınları, kendi çizdikleri resimleri yılsonu sergisinde vatandaşların beğenisine sundu.

Leonardo da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği tarafından açılan ve ev kadınlarının yoğun ilgi gösterdiği resim kursu tamamlandı. Kursun tamamlanmasının ardından kadınlar, kendi yaptıkları ürünleri etkinlikte sergiledi. Kayapınar Halk Eğitim Merkezi ve Leonardo da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği tarafından Cegerxwin Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu sergisi etkinliğine ev kadını kursiyerler, öğreticiler ve davetliler katıldı. Kursiyerlerden 4 çocuk annesi 52 yaşındaki Sevgi Aydın, resim kursunu tamamladıklarını, kursun sonunda ise sergi açmak istedikleri için bu etkinliği organize ettiklerini söyledi. Kursiyerlerden 2 çocuk annesi 52 yaşındaki Feride Uyar ise, yaklaşık 1 yıl süren eğitimlerini tamamladıklarını, ürünleri de sergileme fırsatı bulduklarını söyledi.

Leonardo da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tekin, ev kadınlarına yönelik açtıkları resim kursunun tamamlandığını, Kayapınar Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yılsonu sergisini açtıklarını söyledi. Tekin, “Biz resme karşı ilgisi olan kadınlar için kurs açtık. Kursa ev kadınları yoğun ilgi gösterdi. Kurs süresince yapmış oldukları ürünleri de sergileme fırsatı buldular. Sergimizi gezen farklı kadınlar, kursun bir daha açılmasını talep ettiler. Eylül ayında resim kursumuzu tekrar açmayı planlıyoruz” dedi.

Yorumlar