Diyarbakırlı Ece Erdoğan Türkiye şampiyonu oldu

Diyarbakır Bilfen Okulları öğrencisi milli karateci Ece Erdoğan, Elazığ’da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Okulun bir diğer öğrencisi Zeynep Akçakmak ise aynı...

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakırlı Ece Erdoğan Türkiye şampiyonu oldu

Diyarbakır Bilfen Okulları öğrencisi milli karateci Ece Erdoğan, Elazığ’da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Okulun bir diğer öğrencisi Zeynep Akçakmak ise aynı şampiyonada Türkiye 3’üncüsü oldu.

Diyarbakır’daki ikinci faaliyet yılında sporda gösterdiği başarılarla dikkat çeken Bilfen Okulları, önemli iki başarıya daha imza attı. Elazığ’da yapılan Türkiye Okul Sporları Şampiyonası’nda Ece Erdoğan 54 kiloda tüm rakiplerini yenerek, Türkiye şampiyonu oldu ve Diyarbakır’a altın madalya kazandırdı. Daha önce milli takımların formasını giymiş olan Erdoğan, Diyarbakır Bilfen Okulları’nda tam burslu ücretsiz eğitim görüyor.

Zeynep Türkiye üçüncüsü oldu

Bir diğer başarı haberi ise Zeynep Akçakmak’tan geldi. Daha önce Balkan Şampiyonluğu kazanmış olan Akçakmak, Elazığ’daki Türkiye Okullar Arası Karate Şampiyonası’nda 42 kiloda Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Diyarbakır Bilfen Okulları ve Karakoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, tam burslu ücretsiz eğitim imkanı sağlayarak sahip çıktıkları öğrencilerin spordaki başarısı ile gurur duyduklarını ifade ederek, Ece Erdoğan ve Zeynep Akçakmak’ı kutladı.

Yorumlar