Çermik Fatih Ortaokulu Müdüründen açıklama

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iki çocuk, eski bir tankerin patlaması sonucu ağır yaralandı. Olayın Fatih Ortaokulu ile ilişkilendirilmesi üzerine okul müdüründen açıklama geldi. Okul müdürü, olayın kendileriyle hiçbir alakasının bulunmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Çermik Fatih Ortaokulu Müdüründen açıklama

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iki çocuk, eski bir tankerin patlaması sonucu ağır yaralandı. Olay bazı haber ajansları tarafından, okul öğrencilerinin uyuşturucu kullandığı şeklinde yansıtıldı; ancak gerçek okul müdürünün açıklamasıyla ortaya çıktı. 

İHA'nın haberine göre, Çermik ilçesi Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Fatih Ortaokulu yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, okulda eğitim gören H.D. (13) ve F.E. (13) adlı çocuklar, sigara içmek için eski bir tankerin yanına geldi. Tanker, çocukların ateş yakmasıyla birlikte patladı. Patlamada, iki çocuk da yaralandı. Yaralı çocuklar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve durumları ağır olan çocuklar, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

FATİH ORTAOKULU MÜDÜRÜ AKDAĞ: OKULLA İLİŞKİSİ YOK

Olayla ilgili sonhaberler.com sitesine bir açıklamada bulunan Fatih Ortaokulu Müdür Murat Akdağ, yaşanan olayın okulla hiçbir ilişkisinin bulunmadığını belirterek, sadece öğrencilerin kendi okullarında okuduğunu söyledi. Akdağ, öğrencilerin de uyuşturucu bağımlısı olmadığını özellikle vurguladı. 

Yorumlar