Başkan Atilla: “Hizmette gece de bir gündüz de bir”

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve asfalt çalışmalarını denetledi, esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi....

Google Haberlere Abone ol
Başkan Atilla: “Hizmette gece de bir gündüz de bir”

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve asfalt çalışmalarını denetledi, esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Diyarbakır’a hizmet etmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Bu şehre hizmet etmek bizler için onurdur. Gece-gündüz zaman kavramlarıdır. Kadim şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gece de bir gündüz de bir" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumalı Atilla, kent genelinde hem esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor hem de belediyenin çalışmalarını denetliyor. Başkan Atilla, Kayapınar ve Yenişehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları denetledi, halkla bir araya geldi. Kentin en işlek ana arterlerinden Dicle Kent Bulvarı ile Elazığ Caddesi arasında ulaşımı kolaylaştırmak için Ahmed Arif Caddesi’nin devamında yeni açılan yolun çalışmalarını inceleyen Başkan Atilla, birim amirlerinden bilgi aldı. Daha sonra Huzurevleri Mahallesi’ne geçen Başkan Atilla, vatandaşların önerilerini ve taleplerini dinledi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Atilla, çocuklarla yakından ilgilendi. Ardından Yenişehir ilçesi Dağkapı Semti’ne geçen Başkan Atilla, Elazığ yolunda yürütülen asfalt çalışmalarını denetledi. Ekinciler Caddesi’nde ise yol çizgi çalışmalarını inceleyen Başkan Atilla’ya vatandaşlar çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“Gece de halkıyla beraber olan Başkanımızdan memnunuz”

Başkan Atilla’yı gece denetim yaparken gören vatandaşlar, "Gece bu saatte bir belediye başkanını denetim yaparken ilk defa görüyoruz. Bu saatte halkın arasında olan Cumali Başkanımızdan çok memnunuz. Bizi düşünerek yaptığınız çalışmalar, kentimizi güzelleştirdi, sorunlara çözüm getirdi. Sizlere çok teşekkür ederiz" dedi.

“Bu şehre hizmet etmek bizler için onurdur”

Vatandaşlara hizmet ederken günlük yaşamın aksamaması için çalışmalara gece de devam ettiklerini belirten Başkan Atilla, şunları söyledi: "Çalışmalarımızı ivedilikle bitirmek için gündüz de gece de durmadan çalışıyoruz. Çalışmalarımız yaparken günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi amacıyla ekiplerimiz çalışmalarını gece de titizlikle sürdürüyor. Bu sayede çalışmalarımızı daha hızlı bitiriyoruz. Vatandaşımız için yaptığımız hizmetlerle şehrimiz daha modern bir hale geliyor. Bu şehre hizmet etmek bizler için onurdur. Gece-gündüz zaman kavramlarıdır. Kadim şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gece de bir gündüz de bir."

Daha sonra Ekinciler Caddesi’ndeki esnafları ziyaret edip vatandaşlarla görüşen Başkan Atilla, bir çay ocağında vatandaşlarla beraber çay içip sohbet etti. Gece saat 01.00’a kadar süren denetleme ve ziyarette vatandaşlar Başkan Atilla’ya yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar