Konya'daki cinayet

- Altınekin ilçesinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunan kişinin karısının da aralarında bulunduğu 3 kişi katil zanlısı olarak gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Konya'daki cinayet

KONYA (AA) - Konya'nın Altınekin ilçesinde silahla vurularak öldürülen kişinin katil zanlısı olduğu ileri sürülen karısı ile 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ali S'nin (37) ilçeye bağlı Yenice Mahallesi Kalınyer mevkisinde silahla öldürülmüş olarak bulunmasıyla ilgili çalışma başlatan Altınekin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 70 kişinin ifadesine başvurdu.

Ekipler, silah sattığı tespit edilen Ali S'nin kuzeni İskender S'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden İskender S, ifadesinde cinayeti Ali S'nin eşi Zekiye S. ile planladıklarını, olayı gerçekleştirdikten sonra suç aleti silahı attığını söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine Zekiye S. ve olaya karıştığı ileri sürülen Mükremin S. de gözaltına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Altınekin ilçesi Yenice Mahallesi Kalınyer mevkisindeki tarlasına pancar toplamaya giden Ali S. (37), 2 Kasım'da işçiler tarafından silahla başından vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Yorumlar