Uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı

Düzce polisinin yaptığı operasyonda gözaltına 2 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ruhsatsız silah bulundurmaktan tutuklandı.Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Düzce Cumhuriyet...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı

Düzce polisinin yaptığı operasyonda gözaltına 2 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ruhsatsız silah bulundurmaktan tutuklandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 3 şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların üzerlerinde, kullandıkları araçta ve ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet silah, bu silahlara ait mermi ve 8 adet uyuşturucu uyarıcı hap ele geçirildi. Şüpheli şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan adli makamlara sevk edildiler. 2 şahıs sevk edildikleri Düzce Sulh Ceza Hakimliği kararı ile tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar