Ziraat Bankası "Türkiye'nin en sevilen bankası" seçildi

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Lovemark 2017 araştırmasında "Türkiye'nin en sevilen bankası" seçildi.Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Ziraat, Lovemark 2017'de araştırmaya katılan her 4 kişiden birinin aklına...

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Bankası "Türkiye'nin en sevilen bankası" seçildi

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Lovemark 2017 araştırmasında "Türkiye'nin en sevilen bankası" seçildi.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Ziraat, Lovemark 2017'de araştırmaya katılan her 4 kişiden birinin aklına gelen ilk banka oldu. Banka böylece, 2016'da olduğu gibi, bu yıl da "Türkiye'nin en sevilen bankası" seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, Ziraat Bankası'nın marka vaatleri olan "Bir bankadan daha fazlası" söylemi doğrultusunda müşterileri ve ülke bilançosu için daha fazlasını yapmak amacıyla çalıştığını belirtti.

2 yıl üst üste "En sevilen marka" olarak seçilmelerinde, Ziraat Bankası'nın son 6 yılda gerçekleştirdiği değişim ve dönüşüm çalışmalarının önemli bir katkı sağladığına işaret eden Kırbaş, şunları kaydetti:

"Ziraat Bankası, kamusal sorumluluklarının yanında verimlilik odaklı çalışan, müşteri memnuniyetini esas alan, son teknolojiyi kullanan yenilikçi bir banka. Bu dönüşüm sürecinde müşteriyi merkeze konumlandıran bir anlayışla tüm süreçlerimizi yeniden tasarladık ve buna uygun bir iletişim stratejisi izledik. Müşterilerimizin 7 gün 24 saat ihtiyaçlarına yanıt verecek kanalları tesis ettik. Müşterilerimizin başta sosyal medya platformları olmak üzere bizi yakından takip ettiğini, beğenilerini doğrudan ya da dolaylı yollarla ifade ettiklerini biliyoruz. Bu sevgi ve ilginin böyle bir ödülle tescillenmesi bizi ayrıca gururlandırıyor."

Kırbaş, geldikleri noktada her bir Ziraat Bankası çalışanının ayrı ayrı emeğinin bulunduğunu belirterek, algının tek başına bir ya da birkaç birimin oluşturabileceği husus olmadığını, bütünsel bir bakış açısıyla hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu bakış açısını yakaladıkları için ikinci kez Lovemark olarak seçildiklerini aktaran Kırbaş, "Bu topraklarda kazandığımızı bu topraklara geri vermenin her türlü ekonomik kazanımdan daha önemli olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimize, topluma ve ülkemize katma değer sağlayan çalışmalarımıza dün olduğu gibi, yarın da hız kesmeden devam edeceğiz. Daha fazlası için çalışmanın gönülleri kazanacağına inanıyor ve gönülleri kazanmanın tüm kazanımların ötesinde olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar