Aynı sofrada buluştular, bir ekmeği bölüştüler

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın, taşra mahallelerde devam eden çalışmalarla ilgili muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.İlçenin en uzak mahallelerinden biri olan Elmalı Mahallesi ve Gürmüzlü Mahallesi’ne...

Google Haberlere Abone ol
Aynı sofrada buluştular, bir ekmeği bölüştüler

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın, taşra mahallelerde devam eden çalışmalarla ilgili muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçenin en uzak mahallelerinden biri olan Elmalı Mahallesi ve Gürmüzlü Mahallesi’ne giden İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ı burada muhtarlar İbrahim Turan ve Zeynel Çetin karşıladı. Ziyaretlere daire amirleri ve görevli personel de katıldı. İlk olarak Elmalı Mahallesi’nde cuma namazını kılan heyet cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek onların dilek ve isteklerini dinledi. Her bir daire amiri kendi alanlarıyla ilgili istekleri tek tek not etti.

Elmalı Muhtarı İbrahim Turan’ın daveti üzerine ev ziyareti gerçekleştiren heyet burada aynı sofrada bir araya gelerek köy ekmeği, tereyağı ve köy peyniriyle öğle yemeklerini yedi.

Ardından Elmalı Mahallesinde devam eden ve yapılacak çalışmaları inceleyen heyet buradan ayrılarak Gürmüzlü Mahallesine geçti. Heyeti burada Gürmüzlü Muhtarı Zeynel Çetin karşıladı. Burada da vatandaşlarla aynı masa etrafında bir araya gelen protokol mensupları vatandaşın dilek ve isteklerini bir bir not etti.

Belediye Başkanı Osman Sargın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her iki mahallemizde de yapılacak ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek notlarımızı aldık. Belirli periyotlar halinde bütün mahallelerimize bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.Vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek ortak çalışmalar ile tüm mahallelerimize hizmet etme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yorumlar