Bilge Minik dergisinin nisan sayısı çıktı

Sevgili miniklerin okul öncesi eğitimine destek olabilmenin sorumluluğunu üstlenen Bilge Minik dergisinin Nisan sayısı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bilge Minik dergisinin nisan sayısı çıktı

Sonhaberler | Haber Merkezi

Bilge Minik, yetişkin yönlendirmesiyle tamamlanabilecek çok sayıda etkinlikten oluşan, okul öncesine yönelik eğlenceli ve öğretici bir dergi. Bu etkinlikler okul öncesi dönemdeki çocukların araştırma ve merak duygularını harekete geçirici, dil gelişimini, el becerilerini, zihinsel ve duygusal gelişimlerini destekleyici nitelikte. Ayrıca çocukların okuma becerilerini de mutlak surette etkiliyor.

Ayrıca sayfalarda yer alan “Ebeveynlere Not” bölümleri, yetişkin desteğinin nasıl olması gerektiği konusunda rehberlik ediyor.

Derginin hikâye bölümünde evdeki boş bir kutuyu hazine sandığına dönüştüren Zeynep’in hikâyesi var. Hikâye sebze ve meyvelerin çekirdeklerinin ne kadar önemli olduğunu ve doğaya da saygı duyulması gerektiğini miniklerimize uygun bir üslupla aktarıyor. Her sayıda Siyer-i Nebi’den kısa kısa aktarmalar yapan “Peygamber Efendimiz’i (s.a.v.) Tanıyalım” bölümünde ise Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) amcasıyla yaptığı yolculuk konu ediliyor.

“Görgü ve Nezaket Kurallarına Dikkat Ederim” başlığı altında sevgili miniklerimize görgü ve nezaket kuralları ile misafirlik adabımız hatırlatılıyor.

Ayrıca dergiyle beraber “Renk-Şekil-Mantık Zekâ Oyunu” ve kapak tasarlama etkinliği de hediye ediliyor.

Bilge Minik dergisi hakkında daha çok bilgi edinmek ve abone olmak isteyenler, bilgeminikdergi.com adresini ziyaret edebilirler.

Bilge Minik eğlenceli ve eğitici içerikleri, harika hediyeleri ile her ay sizlerle.

Yaşasın, artık bilge miniklerin de bir dergisi var!

Yorumlar