Pamukkaleli gençler Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, gençleri 15 Temmuz kahramanı şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ziyarete gönderdi.Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz’un 1. Yıl dönümünde...

Google Haberlere Abone ol
Pamukkaleli gençler Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, gençleri 15 Temmuz kahramanı şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ziyarete gönderdi.

Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz’un 1. Yıl dönümünde Pamukkaleli gençleri darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in mezarına gönderdi. Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesinde bulunan mezarına anma ziyaretini için Pamukkaleli, gençler 15 Temmuz’u farklı bir duyguyla yaşadı. Hain darbe girişiminin seyrini canı pahasına değiştiren şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir’i kabri başında anan gençler kabrinde dualar okuyup rahmetle yad ettiler. Gençler kabir ziyaretinin ardında Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘15 Temmuz Milli Birlik Günü’ etkinliklerine de katıldılar.

“Tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum”

AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Vural, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde münasebetiyle bir grup genci Ömer Halisdemir’in kabrine gönderme gururunu yaşadıklarını belirterek, kendilerine bu konuda yardımcı olan Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür etti. Ziyarete giden gençlerden Sinan Albaş, Pamukkale Belediyesi tarafından Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretine gönderildikleri için çok mutlu olduklarını belirterek bu gururu kendilerine yaşatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Sergen Serkonut ise, “Keşke bu hainlikler olmasaydı. Ama millet olarak 15 Temmuz’da hainlere karşı dik durduk. Millet olarak hiçbir zaman darbecilere fırsat vermeyeceğiz inşallah” diye konuştu.

“15 Temmuz tarihe bir kara leke olarak düştü”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin en kritik noktasında canını ortaya koyarak, darbecileri engellemek isterken hainlerin kurşunlarıyla şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirtti. “Bu insanlar, devletimiz, bayrağımız için canlarını feda ettiler” diyen Gürlesin, “15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmadık ve unutturmayacağız. Bu tarih Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihine bir kara leke olarak geçti. O gece Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve kahraman milletimizle birlikte hep beraber ülkemize sahip çıktık ve hainlere fırsat vermedik. Bu uğurda şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onlar belki bu dünyayı kaybettiler ama Allah’ın izniyle şehit olup ahiretlerini kazandılar. Rabbim tüm şehitlerini cennetine kavuştursun inşallah. Pamukkale Belediyesi olarak bizde 15 Temmuz kahramanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i kabri başında anmak istedik bu vesile ile bir grup gencimizi Niğde’ye kahraman şehidimizin kabrine ziyarete gönderdik” dedi.

Yorumlar