Şehir Tiyatrolarına Direklerarası’ndan ödül

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Jan Dark oyunu Eskişehir’de düzenlenen 17. Direklerarası Ödül Töreni’nden ödülle döndü.Tiyatro Kültürünün yaygın olduğu ülkelerde uygulanmakta olan “Halk Jürisi” ya da “Seyirci”...

Google Haberlere Abone ol
Şehir Tiyatrolarına Direklerarası’ndan ödül

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Jan Dark oyunu Eskişehir’de düzenlenen 17. Direklerarası Ödül Töreni’nden ödülle döndü.

Tiyatro Kültürünün yaygın olduğu ülkelerde uygulanmakta olan “Halk Jürisi” ya da “Seyirci” olgusu ile oyunların değerlendirildiği 17. Direklerarası Ödül Töreni Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 8 ilden gelen tiyatroculara 50 ödülün verildiği tiyatronun önemli organizasyonlarından biri olan törende Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sergilediği Jan Dark oyunundaki Robert de Boudrecourt rolüyle Emre Işık “Umut Vadeden Genç Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği Jan Dark yapıtında rol alan Emre Işık, ödüle layık görülmenin kendisi için gurur verici bir durum olduğunu ifade ederek, ”Bu fırsatı veren ve sahnede performans sağlamamda desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar