”Eğitime Destek Projesi” öğrencileri ders başı yaptı

Yenimahalle Belediyesi tarafından “Eğitime Destek Projesi” kapsamında hayata geçirilen eğitim kursu, ilk durağı olan Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi içerisinde start aldı.Yenimahalle’de ikamet eden 6’ıncı,...

Google Haberlere Abone ol
”Eğitime Destek Projesi” öğrencileri ders başı yaptı

Yenimahalle Belediyesi tarafından “Eğitime Destek Projesi” kapsamında hayata geçirilen eğitim kursu, ilk durağı olan Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi içerisinde start aldı.

Yenimahalle’de ikamet eden 6’ıncı, 7’inci ve 8’inci sınıf öğrencilerinin bulunduğu kursta, öğrenciler ilk gün heyecanını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile paylaştı.

Yaşar’ı merkezin kapısında çiçeklerle karşılayan çocuklar, Başkan Yaşar’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Öğrencilere sarılarak, ’Her şey sizlerin iyi bir eğitim alması için’ diyen Yaşar, daha sonra dersliklerde eğitim gören çocukları ziyaret etti.

Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yaşar, “Burada okulda işlediğiniz tüm ana dersleri öğretmenlerimiz eşliğinde tekrar alma imkanı bulacaksınız. Derslerinize iyi çalışın. Sizler iyi bir eğitim alın diye elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin başarısı bizleri gururlandırır. Sizlerin başarılı bir şekilde sınavlarınızı vermeniz, güzel meslekler edinmeniz, iyi yerlere gelmeniz en büyük arzumuz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Merkezde yaklaşık 600 öğrenciye ücretsiz eğitim veriliyor. Proje önümüzdeki aylarda 3 merkezde daha faaliyete geçecek.

Yorumlar